Logo mesta

Kto sme

Logo mesta v pravo

V našom call centre prepožičiavame hlas renomovaným firmám, aby sme im pomohli udržiavať úzky kontakt s ich zákazníkmi. Našou úlohou je poskytovať v ich mene služby, tovar alebo poradenstvo či servisné informácie. Cieľom našej práce je nielen zvyšovať zisk, ale i dôveryhodnosť našich klientov a budovať ich imidž proklientsky orientovanej firmy. Pri práci využívame najmodernejšiu techniku a smelo môžeme povedať, že v rámci odboru patríme k európskej elite.

 

Sme profesionáli

Našou pridanou hodnotou je vysoko profesionálny prístup, ktorý je garantovaný kvalitným zaškolením našich kolegov do každej kampane, ale aj ich príjemným vystupovaním a veľmi dobrou komunikačnou zdatnosťou. Do tejto zručnosti radi zasvätíme aj Vás. Stanete sa skutočným špecialistom na komunikáciu, čo sa Vám určite zíde nielen na pracovisku, ale aj v súkromnom živote.

 

Máme centrálu a 8 pobočiek na Slovensku

Na trhu pôsobíme  stabilne už od roku 2004. Náš biznis sa neustále rozširuje, a preto priebežne hľadáme nových kolegov do našich tímov. Záleží nám na kvalitnom a spokojnom živote našich kolegov, preto neočakávame, že budete dochádzať za prácou k nám do Bratislavy, kde sídlime. Naopak, vybrali sme sa my za Vami - našimi novými potenciálnymi kolegami a založili sme sedem pobočiek na strednom, západnom a východnom Slovensku.

 

Ponúkame prácu pre každého

Nie je podstatné, či ste čerstvý absolvent, mamička po materskej alebo človek v zrelšom veku. U nás máte dvere otvorené. Vďaka práci vo svojom meste už nemusíte strácať čas na cestách, nemusíte odchádzať od svojich blízkych a priateľov. Pridajte sa k nám a môžete mať oboje - dobrú a stabilnú prácu, aj spokojný súkromný život. Pracovať môžete na Dohodu (aj ak ste študent starší ako 17 rokov) alebo na hlavný pracovný pomer, presne tak ako vám to bude vyhovovať.

 

 
Volajte, píšte

Odoslat' email

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s nimi súhlasíte.