Logo mesta

Prečo pracovať v Crystal Call?

Logo mesta v pravo

Považujete sa za zhovorčivého človeka?

Ovládate umenie "small talk" a poznáte zásady asertivity? Ak áno, potom práca v našom call centre bude pre Vás hrou. Ak nie, nevadí, radi vás to naučíme a vďaka práci u nás sa stanete skutočným odborníkom na komunikáciu. Ovládate cudzí jazyk a chcete ho využívať denne? Aj to sa u nás dá! Dôvodov, prečo u nás pracovať, je ešte omnoho viac:

1. dôvod

Trvá vám cesta do práce viac ako hodinu? Chodievate na týždňovky, ďaleko od rodiny a priateľov?

Pridajte sa k tímu Crystall Call a pracovať budete priamo vo vašom meste. Ušetríte peniaze na cestovnom a získate viac času na seba, svoju rodinu a priateľov.

2. dôvod

Hľadáte prácu, za ktorou by ste nemuseli cestovať na opačný koniec Slovenska alebo dokonca mimo neho?

Uchádzajte sa o pozíciu Telefonického operátora v Crystall Call a už viac nemusíte tráviť svoj čas v dopravných zápchach na cestách ani vo vlaku. Všetko, čo potrebujete vedieť o tejto práci, Vás naučíme.

3. dôvod

Hľadáte rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom?

Práca v Crystall Call môže byť pre Vás tým správnym riešením. Čaká tu na Vás príjemný kolektív, stabilný pracovný čas a práca, ktorú si nebudete nosiť so sebou domov. V prípade potreby si môžete dočasne zvýšiť úväzok a tým aj Váš príjem.

4. dôvod

Rozmýšľate o návrate do práce po materskej dovolenke, ale máte obavy, či sa Vám podarí zladiť prácu s vašimi rodičovskými povinnosťami? 

Ozvite sa nám do Crystall Call. Ponúkame Vám systematickú, stabilnú prácu s pevným pracovným časom a v blízkosti vášho domova. To, čo potrebujete, je príjemný plynulý hlasový prejav a komunikatívnosť. Všetko ostatné vás naučíme.

5. dôvod

Túžite žiť a pracovať vo Vašom meste, kde máte všetkých svojich blízkych a priateľov, ale nevidíte tu príležitosť na profesionálny rast?

U nás v Crystall Call sa z vás stane profesionál na oblasť telemarketingu. Na školeniach si rozšírite  svoje obzory, zlepšíte si komunikačné schopnosti a slovný prejav. S týmito vedomosťami a zručnosťami si zvýšite šance na dobrý zárobok u nás, prípadne aj kdekoľvek inde.

6. dôvod

Potrebujete pravidelný príjem, aby ste mohli platiť účty bez omeškania? U nás máte istotu, že vám mzdu vyplatíme vždy načas!

 

Stabilný a pravidelný príjem vám dá pocit bezpečia a pohody. Už sa viac nebudete stresovať kvôli termínom splatnosti Vašich mesačných účtov. 

7. dôvod

Ste znechutení z toho, že bez ohľadu na to, ako a koľko pracujte, Váš príjem je vždy rovnaký? U nás môžete výšku svojej odmeny priamo ovplyvniť svojou prácou a výkonom.

Musíte často robiť nadčasy alebo na Vás nakladajú čoraz viac práce, ale na Vašej mzde sa to vôbec neodráža? U nás je každý odmeňovaný spravodlivo, podľa reálneho výkonu. Kto je šikovný a má chuť pracovať, ľahko si privyrobí. 

8. dôvod

Ovládate jeden či viac cudzích jazykov? Radi Vás v našom tíme privítame. Na niektorých kampaniach budete môcť vaše jazykové znalosti aktívne využívať.

Medzi našimi klientimi sú aj zahraničné firmy a spoločnosti, ktoré pôsobia na zahraničných trhoch. Jazykovo vybavení a zdatní ľudia u nás preto nájdu svoje uplatnenie. 

 

Volajte, píšte

Odoslat' email

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s nimi súhlasíte.