Logo mesta

Topoľčany

Logo mesta v pravo

Kde budete pracovať?

Pobočka Crystal Call v Topoľčanoch sa nachádza v pokojnej časti mesta na Dopravnej ulici, hneď oproti Parku Športovcov, cez ktorý si môžete skrátiť cestu do alebo z práce na železničnú a autobusovú stanicu. 

Ako sa k nám dostanete?

Priamo na Dopravnej ulici, kúsok od budovy, kde sídlime, je zastávka mestskej dopravy – linka číslo 2 a o kúsok ďalej, na Stummerovej ulici, stojí linka č.1. Pokiaľ jazdíte autom, komfortné parkovanie máte k dispozícii priamo pri budove Crystal Call.

Kde sa môžete najesť?

Priamo na pobočke sa nachádza kompletne vybavená kuchynka s chladničkou a mikrovlnkou, kde si môžete uložiť a ohriať jedlo, ktoré si so sebou prinesiete, alebo si môžete objednať donášku obedového menu, ktorú štandardne zabezpečujeme pre našich zamestnancov vo všetkých našich pobočkách.

Čo ešte nájdete v okolí?

Do najbližších potravín sa dostanete pešo približne za 10 minút. Do centra mesta, kde nájdete kompletnú vybavenosť, od obchodov a služieb, cez úrady až po zdravotnícke zariadenia či kultúru, je to asi 20 minút chôdze.

 

Adresa pracoviska:
Dopravná 168 / 2
955 01 Topoľčany

Volajte zdarma: 0800 777 100
Píšte: praca@crystalcall.eu

 

 

 

 

 

Volajte, píšte

Odoslat' email

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s nimi súhlasíte.