Logo mesta

Ideálna práca na zimu

Logo mesta v pravo

Chcete mať pre seba a deti peniažky na darčeky naviac? Máme pre vás tip, ako si privyrobiť. Je tu zima a každý chce nakúpiť čo najviac prekvapení. Chcete si kúpiť ten krásny zimný kabát, po ktorom už nejaký čas pokukujete, a nové čižmy pre deti? Dá sa to úplne jednoducho - privedie vás k tomu práca u nás, v teple a pohodlí kancelárie. Nikto už nechce pracovať vo výrobe na trojzmennú prevádzku celý týždeň na nohách. U nás to je lepšie!
 
Na našich pobočkách sedíte v kancelárii, kde je aj počas mrazivých dní teplučko. V našom call centre je niekoľko rôznych pozícií, ktoré vás môžu osloviť. Pracovné miesta sú o to viac k dispozícii počas období, keď si naši kolegovia berú dovolenky a call centrum musí tento stav dorovnať náhradnou pracovnou silou.
 
Pracovať sa dá v časoch, ktoré sú šité na mieru pre vás, či už v týždni alebo počas víkendov. Pracovný čas podľa vašich predstáv si dohodnete už pri nástupe.
 
U nás budete pracovať pre najväčšie slovenské spoločnosti v oblasti energetiky a priameho predaja. Chcete dostávať mzdu s istotou a každý mesiac v rovnaký deň? Berieme to ako samozrejmosť. Ten kto pracuje na pozícii operátora infolinky má fixnú mzdu vždy istú!
 
Chcete využiť svoju šikovnosť a obchodnícky talent? Poďte pracovať k nám do call centra na pozíciu online predaja a vaša mzda porastie. Odmeníme vás podľa vašej šikovnosti, ktorej sa medze nekladú :)  Voľbou číslo jedna je práca u nás – v príjemnom prostredí a pohodlí kancelárie, s upraveným pracovným časom podľa vašich potrieb.
 
Poďme do toho spolu! Privyrobte si počas voľných dní a vstúpte do nového roka s vyšším príjmom.
 
Sme najväčšie call centrum na Slovensku a pracovať môžete hneď v niekoľkých mestách na západnom Slovensku: Topoľčany, Nováky, Partizánske, Trenčín, Bánovce nad Bebravou alebo na východe Slovenska v Prešove alebo Trebišove.
 
Nečakajte už ani minútu a napíšte nám cez formulár nižšie a určite sa dohodneme.

Volajte, píšte

Odoslat' email

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s nimi súhlasíte.